Гра Танки 2: Приголомшлива битва!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Танки 2: Приголомшлива битва!!
    Оцінка: 3447 очок, Голосів: 787

    Опис Гри:

    Класична танкова гра Awesome танки тепер стала ще краще! Заціни гру Танки 2: Приголомшлива битва, вона точно не залишить тебе байдужим! Унікальна бойова машина все також пркладає собі шлях через напівтемряву і пробивається крізь ворожі танки. Але тепер графіка стала крутіше, а поля бойових дій несподівані!

    У грі Танки 2: Приголомшлива битва тобі доведеться стати солдатом і стратегом бойових дій. Важливо не просто управляти танком туди-сюди, але і бути готовим до всіх несподіванок, що ховаються в темряві і за стінами, які ти пробиваєш для ходів. Ухиляйся від снарядів, зумій вчасно розстріляти противника або завернути за ріг, у тимчасове укриття. Заробляй гроші на знищення своїх ворогів і витрачай їх на апгрейд своєї бойової машини.

    На своєму шляху ти повинен пробивати отвори, щоб продовжити свій шлях, також ти можеш наткнутися на дерев'яні ящики, в яких може бути щось корисне. Наприклад, аптечка для поповнення життєвих сил, підірваних противником. Але також там може знаходитися бомба, а це явно не до добра.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам