Гра Фабрика старовинних танків: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Фабрика старовинних танків: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2319 очок, Голосів: 541

    Опис Гри:

    Всі ми знаємо, як грати в танчики, але ніхто не задавався питанням, звідки ці танки беруться? Досліджуй це цікаве питання в грі Фабрика старовинних танків! Там ти зможеш самостійно збирати звичайні та незвичайні танки і потім відправляти їх за призначенням!

    Будівництво танків відбувається прямо на вулицях, які перетворилися у великий конвеєр. Це пустельні вулиці післявоєнної Європи, причому з кожним новим рівнем тебе чекає нова країна! Тобі необхідно буде збирати будматеріали, перевозити їх в інші місця, доповнювати новими деталями, використовуючи краники та іншу техніку. Екран гри влаштований так, що в тебе складається враження, що ти знаходишся за кермом великої керуючої машини.

    Тим часом твої робітники виконують доручення, переміщаючи будівельні блоки для танків. Серед блоків є захисні, а є й стрілецькі. Щоб дізнатися більше про будівництво танків, ти можеш переглянути стилізовану під німе кіно інструкцію. Після перегляду - сміливо берися до дії. Коли танк буде побудований, тобі залишиться тільки натиснути на важіль, щоб направити його в бій!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам