Гра Танки: Думай і стріляй!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Танки: Думай і стріляй!!
    Оцінка: 2248 очок, Голосів: 545

    Опис Гри:

    Вважаєш себе спецом у всіх танкових стрілялках? Тоді спробуй зіграти в «розумну» стрілялку - Танки: Думай і стріляй! Класичні танки виходять на новий інтелектуальний рівень. Тзадіяти і мізки. Це та гра, яка змусить тебе відчувати напругу з самих перших і до останніх секунд!

    У грі Танки: Думай і стріляй є багато захоплюючих місій на різних рівнях. Головне завдання - знищення ворожих танків. Але не все так просто. Гра більш реалістична, ніж звичайні танчики, тобі потрібно стріляти в супротивників, тільки якщо ти не сумніваєшся в правильності свого прицілу. І не попадайся під кулі ворога, інакше ризикуєш бути тут же вбитим. Так-так, в грі Танки: Думай і стріляй немає ніякого поняття тривалості життя або рівня здоров'я. Кожен снаряд - вірна смерть.

    Крім того, тебе може вбити навіть рикошет власного снаряда! Але зате, у тебе є шанси відбити снаряди пострілами назустріч, за умови повного точного попадання. Гра Танки: Думай і стріляй, розвиває уважність, швидкість реакції й уміння стратегічно мислити. Пару тижнів щоденної гри натренують твій мозок до видимих результатів!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам