Гра Таємниця Викрадень Інопланетянами 2

    Ігри » Ігри Таємниці » Гра Таємниця Викрадень Інопланетянами 2

    Опис Гри:

    Уяви тільки, інопланетна лабораторія, а в центрі її – маленький хлопчик із Землі. Цю ситуацію описує гра Alien Abduction 2. Від такої історії не слід очікувати чогось хорошого і доброго. НЛОшники не просто так вчинили злочин, викравши дитину. Вони збираються провести над ним ряд експериментів, щоб дізнатися сутність людини.

    Хлопчик прокинувся вчасно. Як раз в лабораторії нікого нема. Виходить, що тепер він один, а це означає, що є все-таки шанс здійснити втечу. Але чи вийде це у головного героя? Тим більше мало того, що потрібно втекти так ще й залишитися непоміченим необхідно. З твоєю допомогою напевно втеча вдасться найкращим чином.

    Щоб допомогти хлопчикові вибратися з лабораторії, потрібно вирішувати ряд загадок. Гра ідеально підійде для людей, які люблять вирішувати логічні моменти. Якщо твій мозок заточений під такі справи, ти отримуєш справжнє задоволення від процесу. Пам'ятай, що тут все залежить від тебе. Постарайся поквапитися, тому що представники неземної цивілізації можуть у будь-який момент відвідати лабораторію. Не допусти, щоб НЛОшники помітили, що хлопчик задумав втечу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам