Гра Прибульці: Викрадення

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Викрадення

    Опис Гри:

    Гра Alien Abduction 1 розповідає не дуже веселу історію. Якщо бути точніше, то це взагалі жахливий уми випадок, тому що в геймі маленький хлопчик опинився в НЛО. І з ним тут нічого хорошого відбутися не може. Ти, напевно, вже помітив, що прибульці розкрили всі свої погані сторони, адже вони намагаються провести над хлопчиною свої моторошні експерименти. Перешкодь їм зробити це!

    Уло момент, поки всі прибульці будуть зайняті чимось іншим. Наприклад, вони можуть відлучитися на обід або з якоїсь іншої причини. Або ти можеш сам щось придумати, аби прибульці відійшли від своєї жертви. І коли це станеться, тобі потрібно починай діяти.

    ваше завдання полягає в тому, щоб допомогти хлопчикові вибратися з цієї пастки, вылучив зручний момент. Перебирайся по літальному апарату швидко, але тихо, адже дуже важливо залишитися непоміченим. Якщо ти все зробиш, як треба, ти зможеш врятувати хлопчика і, відповідно, зробиш добру справу. Не будь байдужим до долі головного героя – доклади всіх зусиль, щоб врятувати його! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам