Гра Барбі Тести

    Оцінка: 764 очок, Голосів: 182

    Опис Гри:

    Дуже важливо для кожної дівчини вибрати саме той наряд, який підходить саме їй. Пропонуємо вашій увазі простий, але дуже барвистий тесть в стилі стандартних опитувальників від знаменитої всьому світу блондинки - Барбі.

    Якщо ви не знаєте що ж вам одягнути на сьогоднішню вечірку щоб виглядати просто карколомно, тоді вам варто спробувати отримати відповідь на хвилююче вас питання в нашому тесті. Барбі точно знається на моді і стилі, вона вам неодмінно допоможе у вірному виборі вбрання, який буде до лиця.

    У нашій грі ви будете займатися тим, що вибиратимете з декількох пар картинок клікаючи на них мишкою ті, які вам подобаються найбільше. Дуже важливо, обрати необхідну картинку не замислюючись, слідуючи своїй інтуїції - перше, що вам прийде в голову. А далі, алгоритм нашої гри, ретельно проаналізує твої переваги і запропонує заняття та екіпіровку для проведення вашого сьогоднішнього дня.

    Можливо гра вам запропонує зайнятися спортом і порадить вам форму для шейпінгу, а можливо, це будуть роликові ковзани і дуже активний відпочинок. І найбільш приємний варіант, який може запропонувати вам гра, це вечірка і коктейльне плаття до неї.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам