Гра Догляд за кошенятами

    Оцінка: 1615 очок, Голосів: 375

    Опис Гри:

    Ви обожнюєте тварин і давно мрієте завести собі кошеня або цуценя? Здійсніть свою мрію і перевірте свої можливості господині, ставши учасником нашої гри "Догляд за кошенятами".

    У грі є чотири чарівні і пухнасті грудочки щастя, які чекають і ніяк не дочекаються вашої уваги і турботи. Напевно всі ми в дитинстві читали книги Кіплінга і вже в курсі, що "коти гуляють самі по собі", але ще ні одине кошеня не відмовилось від турботи, ласки, догляду та любові від свого улюбленого господаря.

    І якщо в реальному житті у вас поки що немає домашнього улюбленця, мешканці нашої гри можуть сміливо на деякий час замінити його з лишком. І навіть більше, ніж, адже їх у вас в грі буде одразу четверо! А це дуже велика відповідальність. Так як четверо крихітних і примхливих, але дуже ласкавих і грайливих кошенят - це чудово проведений час у веселій компанії. Крім того, ви зможете визначитися чи зможете ви доглядати за цими пухнастим тваринами. Але пам'ятайте, якщо у вас запальний характер і ви не любите прибирати за кимось, можливо це ідеальний варіант, щоб замінити реального вихованця не віртуального і ваші тапки, нитки, шпалери залишаться неушкодженими і без слідів від кігтиків самовпевненої тварини.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам