Гра для дівчат перукарня для тварин

    Ігри » Ігри перукарня для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра для дівчат перукарня для тварин
    Оцінка: 1955 очок, Голосів: 459

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам унікальну гру, в якій у вас є можливість попрацювати дуже модним перукарем-стилістом в незвичайному салоні краси для тварин. Ми впевнені, що вам сподобається і ви будете в захваті від цієї гри.

    Гра починається з першого твого робочого дня в стильній студії краси для гламурненьких собачок і кішечок. Не підведіть свого роботодавця і не впадіть обличчям в бруд перед цими милими тваринами.

    Поки ви приступали до роботи, у вашому салоні краси вже вишикувалася черга чотирьолапих друзів і вони чекають на вашу допомогу.

    У даній версії гри "Для дівчат перукарня для тварин" доступні на вибір два варіанти: змагання на час, в якому вам необхідно встигнути з'ясувати, як багато клієнтів ви можете встигнути причесати і почистити за чотири хвилини, і другий варіант - вільна гра, не має ніяких обмежень по часу.

    Не знаєте з чого почати? Почніть з вибору одного з п'яти чарівних вихованців: трьох цуценят і двох кішечок. Ну а потім, виконайте 8 обов'язкових процедур по догляду за ним, включаючи вибір красивих аксесуарів, які передбачені грою. Якщо підсумковий результат вашої роботи сподобатися вашому волохатому клієнту - зможете зробити фото на пам'ять, зафіксувавши новоспеченого красеня у всій красі.

    Отже, нарешті то ви визначилися з вибором чарівного вихованця і які ж потрібно робити наступні кроки для того, щоб стати переможцем?

    Давайте почнемо як завжди, з чистоти. Беремо мочалочку, мило, шампунь і милим так вашого котика, щоб навіть носа не було видно з утвореної піни.

    Далі, з допомогою душу змиваємо мило з шерсті і великим махровим рушником витираємо тваринку, поки вона повністю не висохне.

    Після сушіння шерстки необхідно її розчесати. Для цього в нашій грі передбачена велика дерев'яна щітка, якою ви повинні вичесати тварину від хвоста до самої маківки, при цьому видаляючи вилинялу шерсть.

    Далі приступаємо до гігієни ротової порожнини. Адже для тварин це також дуже важливо. Якщо не доглядати за порожниною рота тварини, у ньому може розвинутись карієс. Чистимо зуби щіткою акуратно до тих пір, поки вони не стануть білосніжними.

    Плавно переходимо до педикюру, щоб у чарівного малюка не було бажання поточити об кого-небудь свої кігтики. Для цього використовуйте спеціальне пристосування з якими процедура пройде швидко і безболісно. Цей фокус ми повторюємо як з передніми так і з задніми лапами.

    І нарешті переходимо до заключної стадії, яка напевно, найприємніша з усього комплексу догляду за твариною - прикраси. Ви можете почати прикрашати тварину з ошийника, у вас є кілька варіантів кольорів: блакитний, червоний, рожевий або помаранчевий, стрічка на якій підвішені гарненькі медальйони у вигляді сердечок, ромбів або зірочок.

    Зав'язуємо чарівний бантик або стильну бандану. Але не перестарайтеся, не хотілося б, що б ваші зусилля були зіпсовані невідповідністю квітів банта або бандани.

    Нарешті процедура догляду закінчена. Ви потрудилися на славу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам