Гра Перукарня на морі

    Оцінка: 2200 очок, Голосів: 520

    Опис Гри:

    Для супер модного і популярного салону краси і перукарні завжди і скрізь знайдуться клієнти, які ну просто потребують послуг професійного перукаря. І особливо, коли модницям необхідно поправити свою стрижку, адже у неї сьогодні романтичне побачення з незнайомцем.

    Представляємо Вашій увазі цікаву гру, в якій супер модний салон-перукарня на шикарному морському курорті пропонує свої послуги.

    Тільки уявіть себе майстром цього розкішного закладу на березі моря. Ну як вам? Ви готові приступити до роботи і обслужити вже неабияк зарослих відпочиваючих?

    Тоді вперед! Серед ваших клієнтів є маса засмаглих і гламурних панянок, які в терміновому потребують догляду за їх волоссям, яке вже пересушили сонячні промені і морська вода. Їм просто необхідно відновлення! Ви вільні чинити з цими волоссям все що завгодно вашій творчій натурі. Рекомендуємо почати з самого необхідного - ретельно помити їх професійним шампунем. Після чого ви сміливо можете стригти, укладати, фарбувати, заплітати, прикрашати різними стрічками, обручами і шпильками. Фантазуйте, творіть і створюйте унікальні, але в той же час креативні образи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам