Гра Притулок для тварин

    Оцінка: 1105 очок, Голосів: 271

    Опис Гри:

    Зараз дуже багато тварин які з тих чи інших причин залишилися без будинку і потребують їжі і хоч якогось мінімального догляду.

    Для таких тварин благодійні організації і просто не байдужі люди, створюють притулки. В таких притулках у тварин є своє місце і вони завжди ситі.

    Так вже склалося в світі людей, що безхатченки повинні жити в спеціальних притулках. Якщо вам не байдужа доля безпритульних тварин, ви можете взяти участь у роботі одного з таких закладів.

    На вашу опіку для початку буде кілька малюків - кошенят і цуценят. Їх буде необхідно вимити, нагодувати, заспокоїти і дати можливість поспати і відновити сили. Адже вони тривалий час не мали чого поїсти і їх організм ослаб. Якщо малюки не отримують необхідних для накопичення життєвих сил вітамінів вони починають вередувати і вести себе дуже неспокійно.

    Намагайтеся не допускати цього, інакше ви просто програєте.

    З кожним проходженням нового рівня гри, кількість ваших підлеглих буде збільшуватися, а це значить, що потрібно діяти ще швидше.

    Ми віримо у ваші добрі наміри і щире бажання допомогти безпритульним тваринам. Швидше починайте грати в нашу гру, і ви зможете допомогти багатьом онлайн бездомним тваринам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам