Гра Смурфик на Велосипеді

    Ігри » Ігри Велосипеди » Гра Смурфик на Велосипеді

    Опис Гри:

    У грі Смурфики ВМХ ти будеш спостерігати за першими кроками, зробленими в бік освоєння такого транспорту як велосипед. В якості головного героя виступає маленький гномик. Малюкові досі не доводилося кататися на ровері, бо він навіть почуває себе не зовсім впевнено і переживає, що може впасти і забитися. Щоб цього не сталося, тобі потрібно допомогти гномика. Згоден?

    До слова сказати, що смурфик вирішив одразу брати бика за роги. Він навідріз відмовився від катання на велосипеді з чотирма колесами, як надходять на перших порах всі дітки. З іншого боку – наш герой адже далеко не звичайна дитина, ось чому він вирішив вчитися на двоколісному велосипеді.

    І в нього це вийшло! Принаймні, перша спроба виявилася дуже вдалою. Одного не врахував малюк, що дорога не рівна і повним сповнена різними перешкодами. Тобі потрібно провести дитину так, щоб він не перекинувся разом зі своїм транспортним засобом. А ще під час їзди дуже важливо збирати предмети, які будуть потрапляти на шляху. Адже ці предмети в кінці гри конвертуються в монети, а це – додаткові бонуси, отримати які завжди приємно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам