Гра Війська: Командуй і Керуй

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська: Командуй і Керуй

    Опис Гри:

    Гра Командуй і Керуй призначена для тих, хто любить постійно все брати під свій контроль. Якщо ти саме таким і є, ласкаво просимо в наш стратегічний гейм – тобі обов'язково сподобається.

    Тут потрібно захищати замок. Перед початком гри потрібно визначитися з рівнем складності. Можеш почати з самого легкого, а можеш і далі рушити, якщо, звичайно, відчуваєш у собі впевненість, сили і бажання перемогти у що б то не стало.

    Після цього потрібно подумати над оборонною стратегією. У тебе є можливість будувати оборону в різних містах, які були довірені тобі для захисту. Створюй свою армію, вибирай самих кращих, досвідчених і відважних бійців і відправляй їх у тил ворога. Благо, обирати тут є з кого. Під твою опіку потрапляють солдати, які вміють стріляти з лука, метати гранату, закладати міни та інші види професійних воїнів.

    Головне завдання гри полягає в тому, щоб не дати ворогові можливість перейти кордон твоєї території. В крайньому випадку ти можеш викликати підмогу. Тоді прилетить вертоліт, який почне метати вогонь по противнику. Однак дана опція стане для тебе доступною лише з часом, коли ти зарекомендуєш себе як досвідченого полководця. Остерігайся ворогів, адже вони теж роблять все можливе, аби знищити твою армію.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам