Гра Винкс на двох: Блум і Стела на рок концерті

    Ігри » Ігри Винкс на двох від Мульт сімейки » Гра Винкс на двох: Блум і Стела на рок концерті
    Оцінка: 247 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    У цій грі ти будеш мати справу з красунями Вінкс, тому поринь з головою в цей чудовий віртуальний світ. Адже ти любиш Вінкс? Та хто їх не любить! Так що починай зараз і не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні!

    Отже, дві героїні вирішили піти на концерт, та не простий, а на рокерський. Коли квитки вже куплені і майже пора виходити, адже захід ось-ось почнеться, дівчата зрозуміли, що надягти-то їм нічого. Точніше, може, і є, але вони розуму не докладуть, як потрібно виглядати на рок-концерті. Бо ти просто зобов'язана їм у цьому допомогти!

    Щоб отримати правильний образ дівчинки вирушили в бутік під твоїм чітким керівництвом. У цьому магазині є де розігнатися. Уяви тільки, ти можеш купувати будь-які речі, і за це не доведеться платити. Ні, ну валюта є, звичайно, проте всі гроші віртуальні, і ти можеш не турбуватися, що твій особистий гаманець спорожніє. Коли почнеться процес примірки, ти маєш право вирішувати, що їм до лиця, а від чого потрібно позбавити відразу ж. Образи повинні вийти красивими і стильними. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам