Гра Знайти Вихід з кімнати і врятувати друга

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з кімнати і врятувати друга

    Опис Гри:

    Уявіть, що ви виявили портфель своєї шкільної подруги близько незнайомого вам будівлі. Природно, цікавість рухає вами, так і тривога за дівчинку Еммі також зростає. Тому ви, недовго думаючи, увійшли всередину і...

    Ось таке зловісне початок гри Absence, де вам доведеться пройти крізь всі свої страхи, навчитися їх перебороти і переступати через бажання втекти з моторошного місця куди подалі. Якщо ви все ж зможете перебороти свій інстинкт самозбереження. І ввійдете в дім, одразу ж зрозумієте, що потрапили в пастку, і зловісний голос вам скаже, що ваша подруга жива, але не довго їй залишилось жити, якщо тільки ви звичайно не погодитеся виконати кілька завдань.

    Робити нічого, доведеться виконувати. До речі, всі написи в грі та діалоги виконані англійською мовою, а це значить, що якісь мінімальні знання вам знадобляться. Або скористайтеся словником, хоча, досвідчені геймери стверджують, що в даній грі можна здогадатися про предмет розмови по логіці. Але не забувайте, що вам доведеться відповідати на питання дивного голосу, і гра дає вам два варіанти відповідей на питання. Потрібно вибирати правильну відповідь, а то, чого доброго, розсердите таємничого незнайомця, і тоді біди не минути.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам