Гра Втеча з кімнати 3

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Втеча з кімнати 3

    Опис Гри:

    Любите квести? Останнім часом величезну популярність отримали різні ігри, в яких потрібно шукати предмети. Якщо ви є шанувальником такого жанру онлайн розваг, тоді гра Cutaway House Escape 3 точно доведеться вам за смаком. Тим більше, від неї так і махне містикою і іноді навіть чимось зловісним. Як тут встояти недосвідченому геймеру? Та й не потрібно стримувати своє бажання негайно почати грати в дане розвага.

    Отже, як тільки ви натиснете на кнопку, щоб почати гру, перед вами відразу ж виникне передісторія. Вона написана англійською мовою і зрозуміє її тільки той чоловік, який знає цю мову на хорошому рівні. Якщо часу на читання немає, і жага грати скоріше кличе вас, опис можна пропустити і відразу взятися до гри.

    Вас чекає будинок, куди ви потрапили, з безліччю кімнат. Вибирайте одну, яка сподобалася вам найбільше, і починайте грати.

    В кожній кімнаті буде якась підказка, яка наблизить вас до мети скоріше вибратися з цього будинку. Але будьте дуже уважні, розробники гри приховали всі ключі подалі від людських очей, і вам доведеться ритися в речах, часом долаючи огиду, щоб знайти вихід з положення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам