Гра Знайти Вихід з Жовтої Кімнати

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з Жовтої Кімнати

    Опис Гри:

    Перед тобою тут і зараз знаходиться мега крута гра Yellow Blocks Escape. Ти навіть уявити собі не можеш, в які пригоди потрапиш, якщо підеш по цій дорозі. Гейм ідеально підійде для людей, які обожнюють розгадувати загадки і знаходити вихід із заплутаних ситуацій. Отже, якщо твої мізки працюють саме в цьому напрямку, ласкаво просимо в наш віртуальний світ!

    Суть гри полягає в тому, що віяннями долі ти опиняєшся в приміщенні, яке все – від підлоги до стелі – забарвлене в жовті кольори. Напевно, такий крок передбачений спеціально з метою психологічного тиску на людину, що шукає вихід. А може, просто так, для краси. Хто знає, в будь-якому випадку задачка залишається незмінною – потрібно знайти вихід у що б то не стало. На шляху до вирішення цього завдання тобі допоможуть вирішення завдань, які постійно будуть зустрічатися тут і там.

    І не варто переживати, якщо не вийде знайти вихід з першого разу, тому що ти завжди можеш почати гру заново, і так до тих пір, поки не наб'єш руку і, як наслідок, не станеш виплутуватися з будь заплутаної ситуації з закритими очима. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам