Гра Знайти Вихід: Міні квест

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід: Міні квест

    Опис Гри:

    Гра Tombscape 2 являє собою другу частину відомого гейми. Якщо ти рубався в першу версію, то ти знаєш, що тут нереально цікаво, тому що ти починаєш своє знайомство з найдавнішими цивілізаціями світу цього.

    Коли гра запуститься, ти опинишся в храмі – такий старий, що страшно собі навіть уявити його вік. Але тобі потрібно не милуватися красою місця, а намагатися вибратися звідси, і зробити це потрібно якомога швидше. Інакше тобі загрожує – так мало що тобі загрожує – адже місце старий, занедбаний, тому обов'язково таїть у собі масу небезпек.

    Гейм являє собою квест. Тобі потрібно відшукати вихід, але це не значить, що ти будеш бродити, наче в лабіринті, в пошуках потрібної двері. Зовсім ні. Для того щоб вибратися тобі необхідно включити мозок. Предмети, які знаходяться в храмі, послужать тобі службу. Збирай всі речі ретельно, нічим не знехтувавши. Коли ти знайдеш енну кількість потрібних елементів, спробуй скористатися ними так, щоб перед тобою відкривалися ланцюжок, яка відкриє деякі таємниці. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам