Гра Знайти Книгу Некромантів

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Книгу Некромантів

    Опис Гри:

    Бажаєш битися з темними силами? Гра Necromancers Book тобі в допомогу! Тут усього вдосталь – і вражень та емоцій, які ти отримаєш в ігровому процесі. Щоб не заплутатися, завжди тримайся одного напрямку.

    Отже, історія розповідає, що некромант має книгу, звану Книгою смерті. Розумієш, яка сила таїться в його руках? Це тобі не азбука або не інша книжка, яка не здатна принести шкоду людству. Навпаки, з допомогою Книги Смерті чаклун може захопити всю планету, що, в принципі, він і намагається зробити. Тобі потрібно не допустити цього! Адже ти не хочеш, щоб все людство опинилося в рабстві злого дядька? Так що починай!

    Основна місія, яка з цього моменту лягає на твої плечі, полягає в тому, щоб вкрасти книжку з лап лиходія. Як ти будеш це робити – вирішиш по ходу гри. Головне, щоб тобі вдалося вирішити поставлені завдання і досягти мети. За це ти отримаєш масу задоволення, адже гейм дійсно цікавий, з прекрасною графікою і закрученим сюжетом. У той же час керування грою не представляє особливої складності. Так що тут поєднано все, щоб ти міг відмінно провести час, чого ми вам і бажаємо!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам