Гра Платформер: Народ Маленьких Чоловічків

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Народ Маленьких Чоловічків

    Опис Гри:

    Гра Nom Nation потребує твоєї допомоги. Але про все по порядку. Для початку необхідно дізнатися передісторію, щоб з головою зануритися в очікують тебе пригоди. Отже, все почалося з того, що був такий нард як Номи. У цих людей була книга – святе письмо. Чому була? Та тому що книгу поцупили самим нахабним способом. Якщо не повернути пропажу населенню, всі вони втратять сенс життя і нічого доброго в найближчому майбутньому чекати не варто.

    А цій грі тобі відводиться ключова роль – роль короля. Саме правитель народу вирішив піти в дорогу, щоб повернути книгу людям. Так що твої пригоди починаються безпосередньо з запуску гри і закінчуються тоді, коли ти відшукаєш недоброзичливця і отберешь у нього те, що йому жодним чином не належить.

    І ось, здається, тобі вдалося відшукати писання. Але ти бачиш тільки одну сторінку книги. Куди ж поділися інші частини? Виявилося, що ворог порвав книгу, розкидавши листочки по всьому світу. Твоє завдання полягає в тому, щоб подорожувати, знаходячи окремі сторінки і склеюючи їх разом, щоб вийшла ціла книга. Після цього поверни книгу народу – не підведи очікування людей, які вірять в тебе!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам