Гра Знайти Вихід з доісторичної епохи

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з доісторичної епохи

    Опис Гри:

    Mr.Snoozleberg Episode 2, яка представляє собою другу частину знаменитої іграшки, наш головний герой знову вирішив помудрувати. А як же інакше, адже він самий що не є професор, який раз у раз намагається винайти машину часу. І, треба віддати йому належне, містеру вдалося все до останнього моменту. І зараз він опинився в місці, яке кишить загадками, таємницями і... доісторичними істотами!

    Так, коли гра запуститься, ти опинишся в місці, яке колись було на Землі мільйони років тому. Зараз ми не маємо можливості спостерігати за подіями колись, хіба що з картинок в книгах та телепередачах. Проте в цьому геймі у тебе є відмінна можливість відкрити завісу таємниці, щоб дізнатися, що ж коїлося на нашій планеті колись. Більше того, тобі доведеться допомогти герою вивчити цей незвіданий світ і посприяти тому, щоб він якомога швидше вибрався звідси.

    Отже, для того, щоб ти зміг все зробити правильно, необхідно діяти швидко, в той же час вміти приймати вірні рішення. Щоб не сталося неприємностей, спостерігай за кожним моментом, щоб нічого не зміг вислизнути з-під твого чуйного погляду. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам