Гра Вихованці: Симпатичний Фермер

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Симпатичний Фермер

    Опис Гри:

    В грі Симпатичне Фермер ти перевоплотишься в гарного хлопця, який проживає у селі. Сьогодні мама цього хлопця – то є твоя на час гри – відправляється на ринок, щоб купити потрібні продукти на тиждень. За час відсутності матері на твої плечі лягає обов'язок з управління фермою. Страшно? Боїшся, що не впораєшся? Проте господарство на тебе залишають не так вже й надовго, так що напевно ти зможеш облаштувати все так, щоб ніде не напартачити.

    Мама, турбуючись про тебе, залишила тобі низку інструкцій, іду яким ти просто не зможеш не впоратися з покладеними на твої плечі обов'язками. Якщо коротко, то тобі доведеться мити коней, щоб їх годувати, вигулювати. Роби все правильно, за це вона тебе обов'язково похвалить. Радуй свою маму, допомагаючи їй!

    Особливо гра сподобається любителям коней. Якщо тобі в реальному житті доводилося стикатися з цими тваринами, то, в принципі, ніякі інструкції тобі не знадобляться. Користуйся ними лише в тих випадках, коли ти не впевнений в тому, що ж робити далі. У будь-якому випадку, з часом ти освоїш науку догляду за кіньми, і в тебе все буде виходити з першого разу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам