Гра Вихованці: Догляд За Динозавриками

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Догляд За Динозавриками

    Опис Гри:

    Хочеш ти проявити турботу не зовсім звичною твариною? У грі Догляд за Динозавриками у тебе є така можливість! Серед твої підопічних саме діти динозаврів. Незважаючи на це, вони також потребують особливого догляду та якісної турботи. Так що починай – буде незвично і весело!

    Відразу попереджаємо, що динозаврів буде дуже багато, і за кожним з них тобі потрібно встежити. Приділяй належну увагу кожному малюкові – тоді успіх у грі тобі забезпечений. Що потрібно цим дітям? В принципі, як і будь-якій іншій дитині – погодувати, напоїти, пограти, вимити так спати укласти.

    Зверни увагу, що ти можеш самостійно контролювати рівень складності в грі. Так, чим складніше режим, тим і буде грати важче відповідно. Мається на увазі, що примхи хлопців будуть подвоюватися, а то і потроюватися. Як би там не було, головне завдання – завжди підтримувати гарний настрій у динозаврика. Відстежити рівень бадьорості малюка можна за індикатором, який ти побачиш у грі. Чим вище стрілка, тим краще ти стараєшся. Не допусти, щоб шкала опускалася в самий низ, адже це означає, що малюки взагалі не задоволені твоєю роботою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам