Гра Вихованці: Догляд за Хом'ячком

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Догляд за Хом'ячком

    Опис Гри:

    Мрієш ти про домашню тваринку? Як щодо гризуна? Можливо, батьки не дозволяють тобі завести мишку або щура. Але тільки не в грі Догляд за Хом'ячком, де є маленький герой, який ну дуже потребує твоєї турботи та уваги. Цей хлопчина досить вибагливий, так що ще спробуй йому догодити за всіма параметрами.

    Гра допоможе тобі зрозуміти, чи впораєшся ти з таким же улюбленцем в реальному житті. Так, ти будеш з ним грати. Однак іграми не єдиними. Хом'ячки, як і інші тварини, ходять в туалет. А це означає, що саме тобі доведеться наводити порядок після чергового конфузу. Так ти побачиш іншу сторону закладу домашнього улюбленця. Коли хом'ячок буде чистим, з ним і пограти можна. Але іноді гризун буде вимагати особливу увагу – в цьому випадку тобі потрібно просто слідувати його бажанням, щоб тварина завжди перебував у відмінному настрої.

    Подібні ігри відмінно тренують відповідальність. Ти побачиш все складності догляду за домашніми тваринами, дізнаєшся, що їдять хом'яки і як вони вважають за краще проводити дозвілля. З такою грою тобі ніякої хом'ячок в реальному житті не стане тяжко, і ти зможеш просити батьків подарувати таку тварину на найближчий свято, показавши, яким відповідальним господарем ти можеш бути.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам