Гра Вихованці: Догляд за Віртуальним Вихованцем

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Догляд за Віртуальним Вихованцем

    Опис Гри:

    Гра Віртуальний Вихованець – це не просто гейм. Дана іграшка познайомить тебе з принципами догляду за домашнім улюбленцем. Добре, якщо у тебе вдома вже живе тварина, і ти знаєш, як за ним доглядати. Інша справа – починати все з нуля. Однак навіть у такому випадку є свій плюс. Так, ти дізнаєшся все складності по догляду за вихованцем і зможеш чесно відповісти собі на питання – чи можна тобі довіряти тварина в реальному житті.

    Перед стартом ігрового процесу визначся з домашнім улюбленцем. Вибір відбудеться серед кішечок. А точніше – маленьких кошенят. Тобі потрібно визначитися, з яким котом ти б хотів провести найближчий рік. Так-так, саме рік, тому що такий час закладено в грі. Але не турбуйся, бо у віртуальному світі дванадцять місяців пройдуть набагато швидше, ніж в реалі. Так що сміливо починай гру, ні про що не турбуючись.

    Що робити? Гра обов'язково підкаже. Якщо звести правила гейми двома словами, то виходить, що тобі потрібно виконувати всі бажання кошеня. Зробивши все правильно, твій підопічний буде радувати око веселій мордою і піднесеним настроєм. Стеж за цим моментом постійно – тоді і ти, і кошеня будете веселі, як ніколи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам