Гра Вихованці Малої Хейзел

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці Малої Хейзел

    Опис Гри:

    Гра Малятко Хейзел Догляд за Тваринами вкотре познайомить тебе з чудовою дівчинкою – героїнею багатьох всіма улюблених геймів. Куди ж сьогодні заведе тебе знайомство з Хейзел? Читай далі, щоб бути у курсі останніх подій!

    Отже, в один прекрасний день, коли дівчинка гуляла по саду, вона побачила кролика. Тварина настільки сподобалося Хейзел, що вона не втрималася і забрала його собі. Тепер у Хейзел є домашній улюбленець, який вимагає часу і любові до себе. Ти допоможеш впоратися дівчинці з відповідальністю, яка з цього моменту лягла на її тендітні плечі?

    Кролика нарекли Медовим, так що тепер ти зможеш з ним по-справжньому познайомитися. Комплекс робіт по догляду за твариною нічим не відрізняється від догляду за іншими вихованцями. Так, звірка треба купати, годувати, грати з ним і укладати спати, коли тварина того захоче. Окремо варто приділити момент будівництва спеціального будинку для кролика.

    І ще пам'ятай, що цей гейм на окуляри. Це означає, що у тебе є можливість заробити багато балів. Але для цього потрібно постаратися на всі сто відсотків, або навіть двісті. Щоб поповнити свій аккаунт бажаними очками, потрібно проявити себе в якості самої дбайливої господині кролика. Але і про Хейзел не забувай – стеж за тим, щоб і вона, і її тварина завжди перебували в доброму здоров'ї і в піднесеному настрої.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам