Гра Втеча Робота з Фабрики

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча Робота з Фабрики

    Опис Гри:

    Тести, тести і ще раз тести – мабуть, це слово герой нашої гри чув частіше за інших слів. Втомившись від постійних досліджень, які люди проводили над ним його побратимами, наш робот, нарешті, зважився на втечу. Йому вдалося вибратися з лабораторії і потрапити на нижні поверхи дослідного центру. Але от невдача, робот не знає дороги і, на жаль, не може сам про себе подбати.

    Таким чином пропонуємо тобі, людині, стати вірним другом нашого робота. Ваше завдання буде полягати в тому, щоб направляти невдалого дроїда в потрібні місця, де він повинен буде підібрати необхідні предмети, які допоможуть йому знайти шлях до виходу. Дуже важливо, щоб під час свого пересування наш дроїд не поранився і ще більше не пошкодив свій корпус, так як це сильно ускладнить процес втечі.

    Управляйте персонажем, використовуючи мишку. При кліці на потрібний предмет правою кнопкою миші, ти змусиш робота рухатися в потрібному напрямку.

    Бажаємо удачі і, звичайно, перемоги.

    --4478

    Гра Втеча з Підземки відрізняється разюче реалістичною графікою і сповненим містики і таємничості сюжетом. Гра переносить тебе в підземелля метрополітену, де тільки що сталася катастрофа, не піддається ніякому логічному поясненню.

    Передісторію ти зможеш прочитати від імені хлопчика на англійській мові, якому вдалося вижити в передряге, що сталася в метро. Однак після катастрофи вибратися з вагона не так то просто. На очі нашому герою періодично будуть потрапляти постраждалі або вже мертві люди, а йому потрібно буде зібрати волю в кулак і прибрати до рук речі, які можуть знадобитися герою в дорозі.

    Так, ні в якому разі не проходь повз аптечки і вогнегасника, і не обридиш собі також предметів, які на перший погляд нітрохи не допоможуть у виживанні.

    Гра в жанрі хоррор під назвою «Втеча з підземки» не тільки полоскоче твої нерви, але і змусить думати, як вибратися з халепи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам