Гра Втеча Роботів з Фабрики

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча Роботів з Фабрики

    Опис Гри:

    Люди давно жартують з природою, створюючи твори, які суперечать природному природному порядку. Так, різні генно-модифіковані продукти, тваринні і вершина еволюції – роботи. Їх створюють у якості робочої сили або елементів для забезпечення оборони. Але мало хто уявляє, що роботи, обладнані штучним інтелектом, можуть повстати проти людини і завдати непоправної шкоди людській расі.

    Робот, про який піде мова в цій грі, одного разу проявив агресію по відношенню до людини, з-за чого його замкнули в добре закритому контейнері і міцного металу і скла. Але клітина виявилася для робота аж ніяк не міцною. Він вибрався звідти і тепер прагне зробити втечу.

    Тобі доведеться зіграти на стороні робота, який хоче вибратися наволю. Він озброєний пістолетом, вміє бігати, стрибати і присідати. Проти нього ополчилися роботи-охоронці, з якими нашому герою треба буде швидше розправитися, щоб знову не потрапити в неволю.

    Твоє завдання проходити рівень за рівнем, знищуючи ворогів, до тих пір, поки гра не буде пройдена, а не робот опиниться на волі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам