Гра Вчений проти Роботів: Стреляка на Фабриці Роботів

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Вчений проти Роботів: Стреляка на Фабриці Роботів

    Опис Гри:

    Гра Повернення на Фабрику Роботів тобі неодмінно сподобається. Чого тільки коштує сюжетна лінія, крізь яку просто неможливо пройти без отримання емоцій і левової частки адреналіну.

    Отже, є така фірма, яка називається Робокорп. Тут проводяться роботи різних напрямків. Однак ці роботи не призначені для війни, а скоріше для того, щоб допомагати людям в тій чи іншій сфері діяльності. Наприклад, робот-шахтар, робот-лікар, робот-вчитель, робот-кухар і так далі.

    І функціонувала б ця фабрика далі, якби одного разу вченим не прийшла в голову думка створити РобоБосса – істота, в обов'язки якого по ідеї повинен входити контроль над усіма процесами, тобто функція управлінського характеру. Але не тут-то було. Люди не зрозуміли, що вони створили робота, який, завдяки наділеному інтелекту, збирається керувати не тільки виробництвом, але і піти набагато далі, наприклад, завоювати всю планету. Точніше, люди зрозуміли це, але вже було занадто пізно.

    Цей робот підмовив всіх інших роботів, щоб спрямувати всі сили на захоплення Землі, знищення людства і так далі, все за планом, традиційно. У цій грі тобі відводиться роль одного з працівників фабрики, який вирішив відвернути лихо поодинці. Для цього потрібно пройтися по фабриці, щоб відшукати всі необхідні ключі, з допомогою яких можна знищити роботизованого боса.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам