Гра Втеча Робота з Фабрики 2

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Втеча Робота з Фабрики 2

    Опис Гри:

    Заглянемо-но ми в майбутнє. У світ, де існує дуже багато роботів. І вони вже так набридли людям, що було прийнято рішення на рівні уряду знищити всіх неугодних людству залізяк. Проблема полягає в тому, що роботи адже самі по собі не виникають нізвідки. Все це – результат старань того ж людини. Але що поробиш, сталося так, що людям набридли їхні іграшки, і на найближчі дні заплановано завдання по знищенню заводу, де проводяться роботи.

    Один з роботів почув про кричущу несправедливість і вирішив вибратися з таких обставин, які загрожують йому смертю. Пропозиція товаришам разом здійснити втечу, він не досяг бажаних результатів, тому що ніхто йому не повірив. Що ж, це їх особиста справа. Але наш робот не бажає бути знищеним, і тому він вирушає в непростий похід, який загрожує йому смертю або ж свободою.

    З цієї хвилини все залежить від тебе. Фабрика охороняється на кожному кроці. Тому втекти з цього місця не представляється реальним. Але ти хоч спробуй. Пройди через всі довгі коридори, обминай всі перешкоди, обходь охоронців, і ти побачиш світло в кінці тунелю.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам