Гра Висади Привид

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Висади Привид

    Опис Гри:

    Любиш містичні гейми? Тоді спробуй гру Мисливці за Привидами. Впевнені, що ця іграшка не залишить тебе байдужим і напевно приведе в захват. Сьогодні перед тобою стоїть досить складне завдання – потрібно озброїтися вибухівкою і кидати її в бік примар, в той час як ти будеш перебувати під привидами.

    Кожен збитий тобою ворог принесе тобі бонус. Спробуй скинути цього привида, і ти побачиш, як після нього утворюється якийсь предмет. До слова сказати, що одні речі позитивні, і вони принесуть тобі додаткові бонуси. У той час як інші предмети таять у собі небезпеку, і тобі потрібно намагатися всіляко від них відвертатися. Де добре, а де погане тобі потрібно буде розібратися самостійно.

    В грі всього доступно тридцять левелів. Деякі рівні підкріплені спеціальними завданнями, які в обов'язковому порядку повинні бути виконані без якогось зволікання. Щоб отримати найкращі результати, необхідно постаратися витрачати якомога меншу кількість бомб на окремо взятого примари. Чим краще ти будеш справлятися, тим більше можливостей перед тобою відкриється.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам