Гра Взрывалка Монстрів на Піратській Шхуні

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Взрывалка Монстрів на Піратській Шхуні

    Опис Гри:

    Гра Монстри Пірати має властивість захоплювати буквально з перших хвилин. До речі, в якості піратів тут виступають ну дуже веселі істоти. В принципі, їх навіть з першого погляду і піратами назвати складно. Проте розбійники знають свою справу – вони пришвартувалися до одного острова, щоб зробити набіг і пограбувати місцеве населення.

    Ти виступаєш в якості захисника території. Завчасно тобі вдалося зібрати енну кількість бомб. Якщо ти правильно застосуєш вибухівку, у тебе обов'язково вийде перешкодити ворогам здійснити їх плани. Так як пірати на твоїй землі з'явилися практично так неждано негадано, багато бомб ти не зміг до цього моменту зібрати. Так що кількість динаміту навіть дуже обмежена. Що ж, не біда, тому що навіть з мінімумом вибухівки можна постаратися знищити всіх ворогів. Тут справа стосується вже правильної розстановки бомб.

    Тобі потрібно зробити так, щоб за одним разом вбити всіх ворогів. Якщо залишиться хоч один ворог в живих, перемога не зарахується, і доведеться починати все з самого початку. Повторення – мати вчення, як говориться. Так що якщо з першої спроби не вдалося досягти мети, то з другої або третьої у тебе обов'язково все вийде. Налаштовуйся на кращі результати! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам