Гра Взрывалка: Знищення Зомбі Гранатами

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Взрывалка: Знищення Зомбі Гранатами

    Опис Гри:

    Гра Зомбі Бабах дуже непередбачувана, а тому і досить незвичайна. Так і важкість виконання місій ніхто не відміняв. Бо якщо ти готовий викластися по повній, ласкаво просимо в цей гейм. Шквал емоцій тобі забезпечений!

    Спочатку, коли зомбі тільки-тільки почали заповнювати місто, відважний захисник, в ролі якого виступаєш ти, вирішив знищити ворогів за допомогою звичайної зброї. Однак хороших результатів такі дії не принесли. Герой вирішив спробувати гранати і, треба зізнатися, подібне рішення виявилося виграшним. Хлопець помітив, що з допомогою гранат все-таки можна вбити ворогів раз і назавжди.

    Тобі потрібно допомогти хлопцеві в грі здійснювати кидки гранат. Справа в тому, що кількість перешкод, що зустрічаються на шляху польоту бомби, перевершує всі мислимі і немислимі межі. Потрібно зробити так, щоб шлях польоту гранати був вільним. Інакше, якщо бомба впишеться в якусь перешкоду, вона тут же і вибухне, навіть не долетівши до цілі. Тобі потрібно розрахувати траєкторія руху гранати і вбити всіх зомбі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам