Гра Підрив Мумій

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Підрив Мумій

    Опис Гри:

    У Єгипті існує одна дуже сумнівна піраміда. Таку славу вона отримала через те, що в її надрах то і справа почали пропадати люди. Цілі натовпи людей, які прийшли на екскурсію, залишаються похованими живцем. Чи з ними відбувається щось інше, але от що? Цю загадку тобі доведеться розгадати в грі Знищення Мумій.

    Отже, у ході розслідування було виявлено, що одна з мумій, яка спала тихим сном всередині піраміди, раптом прокинулася і почала полювання на людей. Ти вирушаєш всередину будівлі, щоб знайти мумію і покарати її по повній програмі. Більше того, тобі потрібно відправити мумію в її гробницю – тобто місце, де це істота і має перебувати до кінця світу.

    На мумію ти підеш не з голими руками, так що не переживай раніше часу. У тебе є бомби, дуже багато бомб. Залишилося тільки навчитися правильно ними управляти. Тоді можеш вважати, що половину справи зроблено. Подрывай не тільки кривдників, але і їх саркофаги. Словом, трощи все на своєму шляху і ні про що не шкодуй. Треба ж хоч комусь розгадати загадку зникнення стількох людей! До того ж, ти маєш можливість запобігти пропажу наступних груп екскурсій. Як бачиш, ти в цій грі виконуєш дуже відповідальну місію, так що карти тобі в руки і вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам