Гра Взрывалка: Збір Морквини на мінному полі

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Взрывалка: Збір Морквини на мінному полі

    Опис Гри:

    Гра Кролик Сенсо розповідає історію життя одного милого персонажа, який просто без розуму від морквини. Тільки щоб дістати ласощі, потрібно не те що потрудитися на славу, а ще й постаратися залишитися в живих. Тому що поле, на якому наш кролик зазвичай збирав урожай, заміновано. А їсти-то хочеться все одно. Да уж, на які вчинки тільки не штовхає живих істот голод.

    Як ти вже здогадався, працювати найближчим часом доведеться на мінному полі. Кролик, яким ти будеш керувати, має сенситивными здібностями. Такого роду таланти допоможуть йому минути всі міни і залишитися в живих. Напевно... якщо ти все зробиш правильно, адже тільки в такому випадку можна покладатися на вдалий результат геймеа.

    Гейм завжди підкаже тобі, куди краще зовсім носа не пхати. Заміновані на полі місця обмежені зеленим кругом. Завдяки такій підказці у тебе є можливість схитрувати. Так, візьми одну морквину і кинь її в зелене місце. Таким чином ти зможеш активувати міну, вона вибухне, а ти спокійно пройдеш далі. Тільки не забувай відходити далі безпосередньо перед кидком овоча, інакше ризикуєш сам опинитися підірваним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам