Гра Приручити Дракона: Школа Польотів

    Ігри » Ігри Як Приручити Дракона » Гра Приручити Дракона: Школа Польотів

    Опис Гри:

    У грі Приручити Дракона Школа Польотів ти ніби опинишся у відомій картинці, яка так і называетс – Як приручити дракона. Сьогодні ти будеш не тільки спостерігачем, але й безпосереднім учасником цього магічного дійства. Тобі неодмінно сподобається все до кожної дрібниці, так що швидше приєднуйся та отримуй свою порцію гарного настрою і заряду бадьорості на цілий день!

    Для початку потрібно подумати, яким героєм ти б хотів грати. Ясна річ, що всі персонажі взяті з фільму, тому ти не обишишься – кожен герой по-своєму яскравий персонаж, розумний, сміливий і харизматичний. Отже, припустимо, вибір зроблений. Далі тобі потрібно піти разом з персонажем в школу, яка спеціалізується на польотах. Це саме цей навчальний заклад, яке навчає мистецтву літати.

    Суть гри полягає в тому, щоб піднятися на спину дракона і відправитися разом з ним парити в хмарах. Це завдання не таке легке, як це може здатися на перший погляд. Так, у небі гуляє вітер, а ще з неба падають камені. Зрозуміло, що тобі ні в якому разі не можна допускати того, щоб твоєю герой під час польоту попав у якусь небезпеку.

    Будь обережним! А також уважним, тому що в небі, крім перешкод, можна роздобути багато корисностей. Наприклад, золоті монети. Чим більше золота збереш,тим краще. Коли будеш бачити обручі, намагайся, щоб дракон пролетів крізь них – це, як і монети, подарує тобі додаткові бонуси.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам