Гра Приручити Дракона: Надання Допомоги

    Ігри » Ігри Як Приручити Дракона » Гра Приручити Дракона: Надання Допомоги

    Опис Гри:

    Гра Приручити Дракона Лікування Беззубика покаже тобі дуже і дуже втомленого дракона. Перед цим дракоша провів дуже довгий час у небі. Налетавшись вдосталь, дракончик вирішив приземлитися, і зробив він це ну зовсім невдало. Так, з висоти польоту, можливо, було погано видно, що озеро, купанням в якому і хотів закінчити день наш персонаж, замерзло. Таким чином, дракон потрапив у крижану воду, змерз і захворів.

    Добре, що у Беззубика їсть такий чудовий товариш, як Иккинг. Хлопчина вирішив допомогти другу, ставши для нього врачмо. Иккинг пообіцяв, що зробить все можливе, лише б дракон знову зміг безтурботно парити в хмарах. Допоможеш ти юного лікаря? Якщо так, тоді бери медикаменти і швидше вирушай в печеру, де зараз знаходиться дракон.

    Для початку перевір температуру дракона, потім витягни стетоскоп і перевір його дихання. Після цього проведи процедуру інгаляції. Дай кончик сироп від кашлю. Словом, застосовуй всілякі методи, лише б тварина як можна швидше піднявся на ноги. Дій по ситуації і твоя доброта неодмінно окупитися ще сто разів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам