Гра Тренування Польоту Особистого Дракона

    Ігри » Ігри Як Приручити Дракона » Гра Тренування Польоту Особистого Дракона

    Опис Гри:

    Гра Політ Твого Дракона познайомить тебе ближче з хлопчиною, якого звуть Иккинг. Цей малий дуже сміливий. Ще б, адже він народився в сім'ї вікінгів, і сьогодні він досяг дуже великого у своєму житті – хлопцеві вдалося подружитися з самим справжнім драконом. До цього ще жодній людині не вдавалося зробити нічого подібного.

    Суть гри полягає в тому, щоб навчити Беззубика рятувати свою шкуру. Справа буде відбуватися в небі, так що вміння літати тут ключове. Як тільки ти злетиш, відразу ж відшукувати очима перешкоди, щоб вчасно їх обходити. Так, в якості перепон ти побачиш скелі, вогняні кулі та інші небезпеки, зіткнення з якими не принесе тобі нічого доброго.

    Час від часу потрібно надавати обід для дракона. Знову ж, перебуваючи в польоті, звертай увагу на їжу, яка прямо-таки витає в хмарах. Так, ти побачиш кіз, овець та інших тварин, якими наш дракоша аж ніяк не проти поласувати. Таким чином, ти будеш підтримувати сили і здоров'я головного героя на належному рівні і зможеш пролетіти максимально довго.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам