Гра Прибирання після Хеллоуїна: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання після Хеллоуїна: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1190 очок, Голосів: 273

    Опис Гри:

    Хелловін - це свято на якому хочеться побешкетувати, лякати перехожих своїми дуже незвичайнимим і іноді навіть страшними костюмами і нарядами якщо ці перехожі не пригостять вас цукерками. А деяких, навіть цукерки не врятують. І звичайно ж, після такого розгулу монстрів і різних страшних персонажів в магазині, який продає костюми для Хеллоуїна яблуку нікуди впасти через безлад зібравшихся клієнтів. Бідна продавщиця навіть не знає за що їй в першу чергу взятися. Адже привести магазин до ладу після навали клієнтів - це справжнє мистецтво. А особливо якщо це свято Хеллоуїн.

    Це юрби клієнтів і покупців буквально змітають все на своєму шляху з поличок, а після себе залишають купи сміття, хаос і руйнування.

    Вам необхідно прибрати в магазині після таких покупців. Для цього викидайте сміття в смітник, а неушкоджені товари повертайте назад на те місце, де вони перебували до безладу. Важливо не забути витерти численні калюжі червоної кровоподобной рідини на підлозі, адже ця картина просто жахлива.

    Для прибирання магазину використовуйте мишу, для того щоб переміщати необхідні предмети по ігровому полю і укласти їх на потрібне місце.

    У вас все обов'язково вийде і магазин буде ідеально чистим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам