Гра Захист Вежі: Проклятий Скарб 1

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі: Проклятий Скарб 1

    Опис Гри:

    Любиш подорожі та незабутні пригоди? Тоді гра Прокляте Скарб просто зобов'язана тобі сподобатися. Адже тут є все, що потрібно кожному екстремального геймеру. Гра розроблена в стилі захисту, так що тут доведеться показати себе в ролі грамотного керівника, щоб отримати перемогу.

    Головна мета гейми полягає в тому, щоб не залишити ворогові жодних шансів захопити кристали. Саме за цими каменями полюють противники. Якщо камінчики залишаться в твоєму розпорядженні, ти можеш вважати це успіхом. Однак якщо кристалами заволодіє ворог, ніхто не знає, якими можуть бути наслідки такої помилки з твого боку.

    Щоб спробувати перемогти противника, треба будувати вежі. Всього в грі представлено чотири різновиди фортець, кожну з яких потрібно використовувати в тому чи іншому випадку. В залежності від сформованої ситуації, так сказати. Четвертий рівень подарує тобі ще більш розширені можливості. Так, якщо тобі вдасться дійти до цього левела, всі твої вежі отримають властивість роздвоюватися, тобто у тебе вже цілих вісім кріпостей. Відповідно, це в два рази більше шансів знищити ворога. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам