Гра Захист Снігових Веж

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Снігових Веж

    Опис Гри:

    Антарктична наукова база останнім часом зазнає лиха через атак диких звірів. Здається, пінгвінів і ведмедів зовсім не по душі, що на їх незаймані території ступила нога людини. Однак і людина не ликом шитий, і зовсім не збирається відмовлятися від своїх наукових досліджень. Більш того, на сьогоднішній день технології, розроблені людиною, настільки потужні, що можуть впоратися з практично будь-якою напастю. І, хоча відстріл тварин – справа не гуманне, бувають випадки, коли іншими методами науку просто-напросто не захистиш.

    ваше завдання стати біля пульта, що відповідає за збройові механізми. Для винищення вбитих тварин можна використовувати електричні, заморожують або вогняні вежі. На пізніх рівнях тобі також буде доступно біологічна зброя та інші інструменти, що діють на зграї тварин ще більш згубно.

    У грі досить багато рівнів. Кожен з етапів – це певна зона підступу до лабораторії. Почни з найбільш віддаленого ділянки, поступово пересуваючись до наближеної до лабораторії зоні.

    Чим вище рівень, тим більша чисельність тварин і стрімкіше швидкість, з якою вони рухаються. Тому не розслабляйся. Навіть якщо спершу тобі здасться, що ти все тримаєш під контролем, пам'ятай, ситуація дуже скоро може змінитися.

    Захисти наукову базу, попутно отримуючи бонуси і призи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам