Гра Захист Замку: Чарівна Захист

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Замку: Чарівна Захист

    Опис Гри:

    Ця гра розповідає, в принципі, звичайну історію. Гра Чарівний Захисник перенесе тебе в світ, де панують погані хлопці, а добрим людям нічого більше не залишається, як підкоритися чужій волі.

    Отже, було собі село, де люди жили гарно, тихо і мирно. Однак це відбувалося рівно до того моменту, поки монстри не прийшли сюди. Чарівник, який також проживає у цьому селі, дуже любив вирощувати квіти – він постійно доглядав за рослинами, ретельно їх поливав і т.д. Але злі створення нагрянули незрозуміло звідки, і їх не приваблювала перспектива помилуватися красою місцевості. Навпаки – вони почали винищувати всі результати праць чарівника. Маг не зміг дивитися на це просто так, він вирішив щось робити. Для цього чарівник закликав усі чарівні сили, і тебе в тому числі, щоб допомогти відбити атаки ворогів.

    Для цього тобі потрібно зібрати всі свої сили, напружити розум, і відправитися будувати башти. Тобі потрібно грамотно розставити споруди, щоб противник не мав жодних шансів наблизитися до твоєї території. Також ти можеш не тільки будувати оборонну систему, але і відбивати атаки ворога. Для того кидайся чарівними кулями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам