Гра Напад Монстрів: Таємна Арена

    Ігри » Ігри Монстри » Гра Напад Монстрів: Таємна Арена

    Опис Гри:

    Гра Arcane Arena розповідає, що в одному селищі люди жили тихо, мирно і щасливо. І життя кожної людини протікала так, немов ріка без бід, негараздів і перешкод. Але всьому хорошому приходить кінець. Так сталося і на цей раз. Люди жили не тужили рівно до тієї пори, поки в село не нагрянули чудовиська, тероризували місцевих жителів.

    Всієї несправедливості потрібно дати по заслугах. Герой, роль якого лягає на твої плечі, погодився дати відсіч ворогам. Щоб підучитися, персонаж пройшов курс навчання в магічній школі, і зараз він відчуває ще більше сили в собі. Тим більше, що його вчителькою була рідна бабуся – знатна чаклунка. Так що знань хлопець отримав у достатній кількості, щоб випробувати всі навички на практиці.

    Суть гри полягає в тому, щоб звільнити село від монстрів. При цьому зробити це можна тільки одним-єдиним способом – чарами. Чи ти готовий проявити себе в якості найкращого мага? Тоді вперед! Обери відповідне заклинання і вимов його перед монстрами. Якщо ти все зробиш правильно, всі чудовиська тут же зникнуть. А саме такого результату тобі і треба! Так що вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам