Гра Лучник Боб проти Орди Гоблінів

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Лучник Боб проти Орди Гоблінів

    Опис Гри:

    Гра Лучник Боббі розповідає про життя одного царства, всередині якого всі жителі жили щасливо й безтурботно. Але це тривало до пори до часу, а саме рівно до того моменту, поки правитель країни не отримав повідомлення, надіслане з гінцем, про те, що гобліни збираються атакувати його землі, а всіх жителів перетворити в рабів. Ну, або вбити – на крайній випадок. У будь-якій ситуації, нічого хорошого нашестя ворога не принесе.

    Хто стане на захист рідного царства? Король одразу ж ухвалив указ про те, що лицар, який наважиться виступити проти ворогів, обіцяється величезна нагорода – півцарства, та ще й рука прекрасної принцеси на додачу. На таку пропозицію відгукнулися багато сміливці. Однак лише один вартий уваги – лучник на ім'я Боббі. Саме за цього персонажа ти будеш грати.

    Боббі завжди славився неймовірною влучністю і відважністю. Тільки цей хлопець зможе протистояти численній ворожому війську. Допоможи Боббі, адже йому одному, можливо, не вдасться перемогти супротивника. А разом ви – сила. Так що озброюйся луком зі стрілами і вперед до перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам