Гра Захист Замку: Старкрафт 3

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Замку: Старкрафт 3

    Опис Гри:

    Ти напевно, вже добре знайомий з іграми, в яких вимагається захист замку? З одного боку, вони надзвичайно прості, але з іншого – вимагають від тебе наявності стратегічних навичок. У грі Старт Крафт 3 ти зможеш управляти високоактивними бойовими роботами. Саме вони стануть захисниками зони, де зберігаються найважливіші запаси зброї та харчів для жителів усієї планети.

    Загарбники, чиї армії з кожним рівнем стають все більш масштабними, полчищами будуть насуватися в бік зони, що охороняється, саме тому ти повинен розставити роботів таким чином, щоб вороги потрапили під лінію обстрілу. Робот стріляє по ворогів автоматично, але, якщо ти знайдеш вогонь слабким, ти завжди можеш самостійно керувати боєм, натискаючи на кнопку «Вогонь». Якщо тобі знадобляться поради та інструкції по проходженню гри – натисни допоміжну кнопку.

    В принципі, розробники подбали про те, щоб розібратися в грі не було складно. Просто дотримуйся інструкцій, купуй необхідні і доступні твого гаманця юніти, а після вирушай в бій не на життя, а на смерть.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам