Гра страшилки: Дорога мертвих

    Ігри » Ігри страшилки » Гра страшилки: Дорога мертвих
    Оцінка: 676 очок, Голосів: 161

    Опис Гри:

    В онлайн-грі «Дорога мертвих» ви поринете в постапокаліптичне майбутнє, в якому місто сповнене не людей, а мерзенних зомбі. Там всюди панує паніка, і стоять занедбані водіями автомобілі. Військові перекрили шляхи, щоб з зараженого міста не міг виїхати ніхто. Вам потрібно буде не тільки вижити, але і вибратися з цього жахливого місця. Їхати змушені будете по автостраді, повної небезпек, 60 кілометрів.

    Герой цієї гри є звичайним механіком. Але йому доведеться зіткнутися з зомбі, а також спеціальними підрозділами, викликаними на місце. У їх розпорядженні безліч вертольотів і техніки. Вони будуть стріляти на поразку, оскільки такий наказ отримали від начальства. В дорозі ви зможете удосконалювати свій транспорт, а також набувати корисні речі, які допоможуть вам вижити в цьому хаосі. У кінці гри, ваша машина буде настільки «прокачана», що стане схожа на бойовий танк.

    У грі є 4 режими, які залежать від складності: нормальна, підвищена, обмежений час і на виживання. Музика розпалить атмосферу, а по радіо ви будете чути звіти поліцейських, які намагаються розібратися з ситуацією в нещасливому місті. Гра проходить в псевдо-3D.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам