Гра Раптові зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Раптові зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2646 очок, Голосів: 630

    Опис Гри:

    Нічого хорошого від повсталих мерців ніхто не чекає, але їх силу і хитрість явно недооцінюють. Всі думають, що раз у зомбі розкладаються мізки, то вони не в силах придумати, як правильно атакувати людей. Але не все так просто, гра Раптові зомбі це доводить. По вулицях бігають натовпи кровожерливих мерців, і нехай у них не дуже багато мізків, але ними рухають небезпечні інстинкти!

    Зможеш ти не розгубитися, коли ні з того, ні з сього на тебе побіжить натовп бажаючих твоєї смерті монстрів? Що ти зробиш? Перша думка - бігти і не оглядатись. Але куди бігти, якщо за кожним поворотом тебе може чекати нова купка ворогів, а потім ще одна і ще одна...І ось, вони вже об'єднались у своєму бажанні дігнати тебе і зжерти!

    На щастя, в тебе є рушниця, і ти зможеш відстрілювати зомбяков. Але не розслабляйся, адже ти один, а їх - ціла армія! Твої нехай навіть влучні постріли не знищать їх відразу, а лише затримають! Поки ти будеш відстрілюватись, скористайся картою місцевості, щоб не заблукати і не потрапити прямо в їх лігво! Карта покаже, скільки зомбі ховається за найближчим поворотом. Дій швидко й рішуче, тому що зомбі в грі Раптові зомбі - дійсно непередбачувані!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам