Гра Стрілянина по зомбі в цирковому тирі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Стрілянина по зомбі в цирковому тирі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1847 очок, Голосів: 438

    Опис Гри:

    Тобі може здатись, що гра Стрілянина по зомбі в цирковому тирі - це дитяча забава? Як би не так! Цирк - звичайно веселе місце, але при певних обставинах може стати і самим лиховісним... Гра Стрілянина по зомбі в цирковому тирі як раз показує такі обставини.

    Зомбі можуть натягнути маски клоунів, але від цього смішніше не стануть. Під масками ховається все та ж кровожерлива сутність живих мерців. І повір, тут не до сміху, якщо тебе намагаються зжерти! Ось так веселі циркові розваги в одну мить перетворюються на боротьбу за виживання. Це жорстка війна, прикрита цирковим антуражем.

    Ти можеш тільки одне - почати відстрілювати мерзенних зомбаків, поки вони не атакували тебе першими! Стріляючи, встановлюй дальність пострілу, регулюй напрямок і тисни на вогонь! Та знай, коли вигубиш всіх їх, гра Стрілянина по зомбі в цирковому тирі не закінчиться, а перейде на новий рівень з ще більш непередбачуваною поведінкою скажених зомбі. Після гри Стрільба по зомбі в цирковому тирі тобі ще довго не захочеться ходити на циркові концерти...

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам