Рольова Гра: Вгору по Підземеллю

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Вгору по Підземеллю

    Опис Гри:

    Гра Вгору по Підземеллю пропонує тобі приміряти образ мужнього лицаря, який безперервно тільки і займається тим, що знищує ворогів. Але все не так просто, як може здатися на перший погляд, тому що справа відбувається під землею. Тут темно і сиро, і тільки по-справжньому сміливий хлопець зможе вибратися звідси.

    Шлях нелегкий і довгий. Однак ти можеш полегшити дорогу, збираючи різні бонуси. Так, час від часу тобі будуть надаватися баночки, всередині яких знаходиться чарівне зілля, а ще зброю, обладунки та інші плюшки, використання яких значно прискорить процес вибору з підземелля.

    Щоб перемістити персонажа з одного місця на інше, просто натисніть на то місце, де ти хочеш, щоб персонаж опинився. Коли побачиш ворога, його треба атакувати – зробити це можна тим же способом, за допомогою кликания по ворогу. Не забувай про самому головному – пошук ключів, адже без них ти не зумієш відкрити двері і, відповідно, не зможеш вибратися з-під землі. Твоя дорога пролягає все вгору і вгору по сходах. Так що тримай шлях вгору і потихеньку іди до перемоги! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам