Гра Лицарі: Знайти Вихід з Підземелля

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицарі: Знайти Вихід з Підземелля

    Опис Гри:

    Починається неймовірно цікава гра Вгору по Підземеллю! Ти готовий з головою поринути в пригоди, які ти ніколи не забудеш? Тоді починай!

    Тобі ввірено хоробрий лицар. Як і всі лицарі, цей хлопець весь час б'ється з ворогами, яких в грі просто неміряна кількість. Але найцікавіше полягає в тому, що дії розгортаються під землею. Саме тут, без краплі світла, де панує одна лише тьма, тобі доведеться провести найближчим часом. Ти готовий до такого повороту подій? Тоді вперед, адже попереду тебе чекає дуже складна дорога!

    На шляху ти будеш зустрічати не тільки супротивників. Так, тут можна відшукати (якщо, звичайно, добре придивитися) багато різних корисностей. Наприклад, банки, у середині яких є чарівне зілля. А ще – додаткова зброя, амуніція та інші предмети, за допомогою яких твій шлях стане ще більш легким і приємним.

    Щоб лицар почав рухатися, потрібно просто підвести курсор мишки до того місця, куди ти хочеш його перемістити. Те ж саме стосується ворога. Якщо ти хочеш підійти впритул до супротивника, просто натисни на нього. Шукай весь час ключі, адже без них ти не зможеш пройти крізь двері, які ведуть наверх – а саме туди тобі й треба. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам