Ігри Лицар: Прокляття

    Ігри » Ігри Лицарі » Ігри Лицар: Прокляття

    Опис Гри:

    Ти готовий з нашим героєм пройти вогонь, воду і мідні труби в грі Проклятий Лицар? Тоді вперед, бо твоя допомога тут потрібна вже зараз!

    Головний персонаж гри – лицар – знаходиться в постійних пошуках. Йому потрібно чарівне зілля. Хлопець дізнався, що саме це зілля допоможе йому врятуватися від прокляття, яким нагородила його зла чаклунка. З-за її чар лицар живе жалюгідним і нещасним життям. Але все можна повернути назад, для цього слід докласти мінімум зусиль.

    Дана гра, аркадного типу. Тому суть гейми полягає в тому, щоб головний герой постійно пересувався вперед, минаючи всі небезпеки на своєму шляху. У ролі останніх будуть виступати величезні блоки. І тобі ще доведеться придумати, як найбільш оптимальним чином обійти цю перешкоду.

    Гейм складається з двадцяти цікавих левелів. Але щоб перебратися на наступний рівень, необхідно знайти всі ключі – саме вони допоможуть відкрити двері, які до пори до часу будуть для тебе замкнені. Також, крім фізичних перешкод, ти будеш зустрічати логічні перешкоди. Так, доведеться розгадати пару-трійку завдань, щоб досягти мети. Так що ця гра не тільки принесе тобі справжнє задоволення, але і поліпшить розумові здібності.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам